Ulei din seminte de cactus bio

Ulei din seminte de cactus – Roviti. Calitatile uleiului din seminte de cactus, unicitatea cosmeticelor naturale Roviti, ingredientele folosite si alte informatii utile despre produsele noastre.

Cercetarile efectuate au scos în evidență numeroasele proprietăți benefice ale acestei plante de cactus. Ea se foloseste atât în ​​sectorul alimentar, cât și pentru tratarea multor boli. Toate părțile plantei, cum ar fi cladodele (numite în mod obișnuit Pale), florile, fructele și semințele conținute în fructe, pot fi folosite direct sau transformate în derivate de înaltă calitate.

Uleiul din seminte de cactus este absorbit rapid si pătrunde ușor în piele. Contine cantitati ridicate de tocoferoli (vitamina E), antioxidanți, anti-radicali, acizi grași, omega 6 și acid linoleic. Datorita acestora exercită acțiuni puternice de regenerare și restructurare ale tesuturilor cutanate.

Cosmetice bio Roviti din seminte de ulei de cactus
Cum se recunoaste uleiul de
seminte de cactus de calitate
Ulei bio din seminte de cactus Roviti
Unicitatea cosmeticelor naturale
Roviti
Crema de noapte Roviti
Calitatea ingredientelor din
Crema de noapte Roviti
Lapte de baie Roviti
Lapte de baie elixir Roviti
Un cosmetic exclusiv
Cosmetice naturale Roviti din seminte de ulei de cactus
Comparatie intre uleiul de cactus
si uleiul de argan
Ulei de cactus natural Roviti
De ce este importanta data
fabricatiei unui produs cosmetic

Cu o simplă căutare pe internet, puteți găsi multe site-uri care oferă spre vânzare ulei de cactus. De la Amazon până la site-uri ale vânzătorilor mai mult sau mai puțin specializați în produs, oferta este vastă cu prețuri care variază semnificativ. Aceasta oferta se prezinta cu mai mult sau mai puține garanții ale unui produs natural, ambalat în sticle de toate tipurile și mărimile.

Pentru un produs rar si pretios, cu o multime de proprietati benefice pentru ingrijirea tenului, trebuie sa aveti mare grija ca sa nu faceti achizitii care la inceput par comode. Probabil ca acestea ascund multe capcane in compozitie si deci in calitatea reala a produsului.

Ulei din seminte de cactus: beneficii

In continuare, vom enumera 15 beneficii ale uleiului de cactus:
Pentru par: Hidratează părul – Restructurează firele de păr – Este foarte favorabil pentru părul uscat – Face părul strălucitor și neted
Pentru piele: Hrănește profund – Combate vergeturile – Tratează cicatricile și petele întunecate – Combate liniile fine și ridurile – Răcește pielea peste noapte – Protejează pielea de agresiunile externe – Reduce cearcănele – Reduce aspectul acneei – Favorabil împotriva uscăciunii pielii
Pentru unghii: Tratează unghiile fragile și moi – Întărește unghiile și hrănește cuticulele

Proprietatile uleiului din seminte de cactus

Uleiul de cactus are proprietăți antiinflamatorii, vindecătoare și liniștitoare, superioare chiar și celor oferite de uleiul de Argan, cel mai cunoscut ulei. Pe lângă acizi grași (în special acid linolenic), capabili să contracareze îmbătrânirea pielii, uleiul de cactus este bogat în vitamina E și polifenoli. Acestia sint antioxidanți care ajută pielea să rămână tânără.

Acesta este motivul pentru care are proprietăți regenerante, de restructurare, de întărire, este capabil să încetinească îmbătrânirea pielii, reducând pungile, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii și previne formarea ridurilor, are o acțiune antioxidantă și de protecție împotriva radicalilor liberi. În plus, redă elasticitatea originală și aspectul catifelat al pielii intinerite.

Dacă este utilizat în mod regulat, este, de asemenea, capabil să prevină formarea petelor de piele și să protejeze împotriva daunelor cauzate de smog, temperaturile reci și razele UV.