Ulei din seminte de cactus bio

Ulei din seminte de cactus – Roviti. Calitatile uleiului din seminte de cactus, unicitatea cosmeticelor naturale Roviti, ingredientele folosite si alte informatii utile despre produsele noastre.

Cercetarile efectuate au scos în evidență numeroasele proprietăți benefice ale acestei specii de planta de cactus. Ea se foloseste atât în ​​sectorul alimentar, in cosmetica dar și pentru tratarea multor boli. Toate părțile plantei, cum ar fi cladodele (numite în mod obișnuit Pale), florile, fructele și semințele conținute în fructe, pot fi folosite in stare naturala. Sau pot fi transformate în derivate de înaltă calitate.

Uleiul din seminte de cactus este absorbit rapid si pătrunde ușor în piele. Contine cantitati ridicate de tocoferoli (vitamina E), antioxidanți, anti-radicali, acizi grași, omega 6 și acid linoleic. Datorita acestora exercită acțiuni puternice de regenerare și restructurare ale tesuturilor cutanate.

Oferte si precautii

Cu o simplă căutare pe internet, puteți găsi multe site-uri care oferă spre vânzare ulei de cactus. De la Amazon până la site-uri ale vânzătorilor mai mult sau mai puțin specializați în produs, oferta este vastă. Iar prețurile variază semnificativ. Aceasta oferta se prezinta cu mai mult sau mai puține garanții pentru un produs natural. In general, ambalajul este în sticle de toate tipurile și mărimile.

Uleiul de cactus este un produs rar si pretios. El are o multime de proprietati benefice pentru ingrijirea tenului. De aceea trebuie sa aveti mare grija ca sa nu faceti achizitii care la inceput par comode. Pe piata exista multe oferte care ascund capcane in compozitia lor. Si deci si in calitatea reala a produsului. Trebuie sa alegeti doar produsele care au o garantie reala. Si care sint certificate.

Ulei din seminte de cactus: beneficii

In continuare, vom enumera 15 beneficii ale uleiului de cactus:
Pentru par: Hidratează părul – Restructurează firele de păr – Este foarte favorabil pentru părul uscat – Face părul strălucitor și neted
Pentru piele: Hrănește profund – Combate vergeturile – Tratează cicatricile și petele întunecate – Combate liniile fine și ridurile – Răcește pielea peste noapte – Protejează pielea de agresiunile externe – Reduce cearcănele – Reduce aspectul acneei – Favorabil împotriva uscăciunii pielii
Pentru unghii: Tratează unghiile fragile și moi – Întărește unghiile și hrănește cuticulele

Proprietatile uleiului din seminte de cactus

Uleiul de cactus are proprietăți antiinflamatorii, vindecătoare și liniștitoare. S-a demonstrat ca sant superioare chiar și celor oferite de uleiul de Argan, cel mai cunoscut ulei. Pe lângă acizi grași (în special acid linolenic), capabili să contracareze îmbătrânirea pielii, uleiul de cactus este bogat în vitamina E. De asmenea contine o cantitate importanta de polifenoli. Acestia sint antioxidanți care ajută pielea să rămână tânără.

Acesta este motivul pentru care are proprietăți regenerante, de restructurare si reafirmante pentru tesuturi. Este capabil să încetinească îmbătrânirea pielii, reducând pungile, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii. Previne formarea ridurilor, are o acțiune antioxidantă și de protecție împotriva radicalilor liberi. În plus, redă elasticitatea originală și aspectul catifelat al pielii intinerite. Specialistii in cosmetica il recomanda ca fiind mult mai benefic decat uleiul de argan.

Efectul benefic al uleiului de cactus

Dacă se utilizeaza în mod regulat, este, de asemenea, capabil să prevină formarea petelor de piele. De asemenea protejeaza împotriva daunelor cauzate de smog, temperaturile reci și razele UV. Efectul benefic al uleiului de cactus este de multa vreme demonstrat. De aceea se foloseste pe scara larga in multe produse cosmetice de inalta calitate.

SponsorizariAsesoria MadridCosmetici naturaleCosmétiques naturelsNatural cosmetics         SponsorizariAsesoria MadridCosmetici naturaleCosmétiques naturelsNatural cosmetics