Magazin online

Magazin online de cosmetice pe baza de ulei din seminte de cactus din sudul Italiei.

Ulei de cactus
Ulei de seminte de cactus 100% BioDop 35€
lapte de baie Roviti
Lapte de baie elixir fruct de cactus 39€
Cosmetice din ulei de cactus Ficus Indica
Ulei de seminte de cactus 100% BioDop 30 ml 69€
Discovery box Roviti
Discovery box cu 6 produse 112€
crema de fata iluminanta
Crema de fata iluminanta 45€
crema de zi piele matura
Crema de zi protectoare pentru piele matura 38€
crema de noapte purificanta
Crema purificanta de noapte 48€
crema de corp lifting
Crema de corp cu efect lifting 68€
crema bio activa intinerire
Crema bioactiva pentru intinerirea pielii 37€
crema de zi anti age
Crema de zi anti-age 43€

Magazin online – Produse bio

Efectul uleiului de cactus asupra pielii depaseste cu mult pe cel al arganului. Conținutul lui de vitamina E este cu mult mai ridicat. Compuși bioactivi din uleiul de cactus protejeze pielea împotriva deteriorării radicalilor liberi. De asemenea, stimulează creșterea și reînnoirea celulelor. Uleiul natural de cactus se gaseste in cantitati mici și are un preț ridicat. Se utilizeaza în mod normal prin aplicare pe față. Si mai ales pe zona din jurul ochilor, gurii, frunții și obrajilor ca tratament intensiv.

Pe baza sfaturilor eficiente ale profesioniștilor, folosiți mai întâi ulei de argan pe toată fața și gâtul pentru un tratament anti-îmbătrânire. Apoi aplicați ulei de semințe de cactus acolo unde este necesara o îngrijire suplimentară. Desigur ca se poate utiliza in exclusivitate doar uleiul de seminte de cactus. Rezultatul va fi excelent. Dar in acest caz, tratamentul este ceva mai scump. Merita insa sa il incercati !

Magazin online: uleiul de cactus, componenti si efecte

Uleiul de semințe de cactus este absorbit rapid si pătrunde ușor în piele. Contine un nivel ridicat de tocoferoli (vitamina E), antioxidanți, anti-radicali, acizi grași, omega 6 și acid linoleic. El exercită acțiuni puternice de regenerare și restructurare.

Pentru ca fața să fie tratată în mod normal, sunt suficiente 3 până la 6 picături de produs. Există recipiente cu pipetă de 15 ml care conțin aproximativ 350 de picături. Aceasta cantitate ar trebui să fie sufienta pentru două-trei luni. Se recomanda folosirea uleiului cosmetic din seminte de cactus in cantitati mici si pe termen lung.

Proprietati si tratamente

În acest sens, uleiul de semințe de cactus este ideal pentru tratarea zonelor de linii fine de pe față. In aceste zone este necesar un tratament intensiv pentru a păstra un aspect tânăr. Deoarece acest produs din semințe oleaginoase este moale și matasos, este adesea adăugat la măștile de față. El poate fi un ingredient important în produsele cosmetice de ultimă generație. La fel ca uleiul de argan, dar cu un grad de eficienta mult mai mare, extractul de ulei cactus este excelent pentru ameliorarea problemelor pielii. Este recomandat pentru tratarea pielii uscate, eczema și psoriazisul.

Uleiul de cactus este foarte recomandat pentru acnee, datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii. Este bogat în acid linoleic si de aceea împiedică întărirea sebumului și înfundarea porilor. Este un remediu comprobat impotriva acestei afectiuni in special pentru adoloscenti.

Magazin Roviti de cosmetice naturale

Crema de noapte Roviti

De ce este importantă crema de noapte? Nu este oare suficientă o cremă de zi ? Raspunsul este negativ. Oricât de mult putem folosi produse naturale, trebuie să folosim și creme sau seruri care să aibă grijă de piele în timp ce dormim. Și inca un element important: crema trebuie sa lase pielea să respire liber.

Efect regenerator

Somnul este cel mai important proces regenerator pentru organism. De asemenea pentru piele. Ati observat că dacă suferiti de insomnie sau daca nu dormiti bine, pielea ta de asemenea sufera și îmbătrâneste ? Deci cum putem remedia aceasta problema ? Incercand sa dormim mai bine. Dar si folosind o crema cosmetica naturala.

Există o strânsă legătură între somn și frumusețea pielii. De fapt, pe timpul nopții pielea activează mecanisme de auto-reparare. Pielea se regenereaza in timpul somnului. Noaptea are loc un proces de reparare a daunelor cauzate de agenti atmosferici si razele soarelui. Acest proces reparator este de aproximativ 8 ori mai rapid pe timp de noapte. Probati crema purificanta de noapte Roviti si veti vedea foarte repede efectele ei reparatoare.

Calitate si garantie

Absolut toate produsele nostre cosmetice sint realizate in laboratoare certificate in Italia. Utilizam numai produse 100% naturale fara nici-un fel de aditivi chimici. Garantam calitatea acestor produse unice ! Contactati firma noastra din Italia – Roviti !

Magazin online Roviti

Lista produselor noastre – Roviti

Italiana:
Discovey Box cosmeticiOlio di Fico D’India Bio Dop 100% – 30 MLCrema Corpo Effeto UrtoCrema Notte PurificanteCrema giorno pelli matureCrema Viso IlluminanteCrema Giorno Anti-AgeCrema bioattiva pelli giovaniBagno Latte Elisir Fico D’IndiaOlio di semi di fico d’india

Franceza:
Discovery box cosmétiquesHuile de figue de carbarie Bio Dop 100% – 30 MLCreme corporelle effet liftingCreme de nuit purifianteCreme de jour pequx maturesCreme illuminante pour el visageCreme de jour anti-ageCreme bioactive peaux jeunesBain de laitHuile de pepin de figue de barbarie

Engleza:
Discovey Box cosmeticsPrickly pear oil 30 mlBody lift creamBest night cream – Purifying and anti-agingDay cream mature skinIlluminating face creamAnti-aging day creamBioactive cream for young skinMilk bathPrickly pear seed oil