Cosmetice din ulei de cactus

Cosmetice bio naturale din ulei de cactus

Produsele noastre

Cosmetice naturale din ulei de cactus – Produse bio – Pe o piață extrem de competitivă, laboratorul de cosmetice Roviti inovează, oferind o linie de produse 100% naturale cu o formulă și ingrediente unice. Producția noastră este limitată de raritatea materiilor prime și de abordarea artizanala a producției, departe de logica industrială și lipsa prea frecventă de transparență în industria cosmetică. Specialistii nostri creează produse unice atât prin ​​alegerea ingredientelor de bază, cât și prin procesarea lor. Toate produsele noastre cosmetice sunt complet lipsite de componente chimice artificiale care sunt periculoase pentru sănătate și îngrijirea pielii.

Pentru cumparare, accesati site-ul nostru din Italia:   englezafrancezaitaliana. Preturile includ TVA.

Ulei de cactus
Ulei de seminte de cactus 100% BioDop 35€
lapte de baie Roviti
Lapte de baie elixir fruct de cactus 39€
Cosmetice din ulei de cactus Ficus Indica
Ulei de seminte de cactus 100% BioDop 30 ml 69€
Discovery box Roviti
Discovery box cu 6 produse 112€
crema de fata iluminanta
Crema de fata iluminanta 45€
crema de zi piele matura
Crema de zi protectoare pentru piele matura 38€
crema de noapte purificanta
Crema purificanta de noapte 48€
crema de corp lifting
Crema de corp cu efect lifting 68€
crema bio activa intinerire
Crema bioactiva pentru intinerirea pielii 37€
crema de zi anti age
Crema de zi anti-age 43€

 

Cosmetice naturale din ulei de seminte de cactus – Proiectul Roviti

Mai intii, din pasiune pentru produsele naturale, am decis să ne concentrăm atenția asupra minunatei producții de fructe și plante care doar biodiversitatea unui ecosistem unic lumea o poate oferi. Italia și mai ales unele zone din teritoriul ei sudic este foarte bogata in astfel de plante.

In continuare, ne-am dedicat studiului plantelor tipice din teritoriile noastre pentru a înțelege proprietățile lor. Acestea sunt de mult cunoscute prin înțelepciunea populară (dar adesea prea puțin dezvăluite publicului larg) și susținute de studii științifice recente și publicații importante.

In cele din urma, atenția noastră s-a concentrat asupra unei plante și a fructelor ei tipice zonei mediteraneene: cactusul Opuntia Ficus Indica. In teritoriile din sudul Italiei intilnim multe zone acoperite de aceasta frumoasa planta. Fructele ei colorate contin semintele din care se extrage pretiosul ulei.

Pentru obținerea lui avem nevoie de 1000 de kilograme de fructe. Din acestea rezulta aproximativ 30 de kilograme de semințe. Este cantitatea necesară pentru a face doar un litru din acest ulei uimitor.

Cine santem - Roviti

Uleiul de seminte de Cactus

Cosmetice bio din ulei de seminte de cactus Opuntia

Cosmetice naturale din ulei de seminte de cactus – De câțiva ani, uleiul din semințe de cactus a atras atenția lumii cosmeticelor artizanale. Dificultatea extragerii acestui ulei „miraculos”, are drept rezultat producerea sa în cantități mici. Acest lucru nu satisface procesele industriale de fabricație ale marilor case de cosmetice.

Uleiul pur din semințe de cactus, obținut din prima presare la rece, este așadar un produs natural exclusiv și excelent pentru uz cosmetic. Proprietățile sale sunt cu mult superioare celor ale uleiului de argan și ale tuturor celorlalte uleiuri naturale de uz cosmetic de pe piață.

Calitatile uleiului de seminte de cactus: antioxidant, hidratant, regenerant si vindecator. Este bogat în vitamina E și Omega 6. Combate îmbătrânirea pielii și ridurile. Folosit in starea sa naturala, acest ulei se absoarbe usor si face pielea moale si supla. Nu numai atât, este și un adevărat remediu pentru conturul ochilor și pentru strălucirea și catifelarea părului. Uleiul din seminte de cactus este absorbit rapid si pătrunde ușor în piele. Datorită nivelurilor ridicate de tocoferoli (vitamina E), antioxidanți, anti-radicali, acizi grași, omega 6 și acid linoleic, exercită acțiuni puternice de regenerare și restructurare ale tesuturilor cutanate.

Proprietatile uleiului din seminte de cactus

Uleiul din seminte de cactus este bogat în acizi grași prețioși precum Omega 6 și 3, Vitamina E și fitosteroli. Acestea se găsesc în valori mult superioare fata de alte tipuri de uleiuri naturale existente în prezent pe piață. De exemplu, conținutul de vitamina E este cu 150% mai mare decit in uleiul de argan. Astfel, uleiul din semințe de cactus este un antioxidant și hidratant foarte puternic care exercită o puternica actiune contra imbatraniri. Uleiul din semințe de cactus este absorbit rapid si pătrunde foarte ușor în piele.

Are un efect excelent impotriva formarii ridurilor sau a altor imperfectiuni ale pielii. Redă strălucirea și supletea tesuturilor cutanate. Este ideal pentru tratarea zonelor de linii fine de pe față. Continutul de vitamina K luminează cearcănele de sub ochi și favorizează elasticitatea pielii.
Uleiul din seminte de cactus este un excelent remediu pentru acnee. Datorită proprietăților sale anti bacteriene și anti inflamatorii. Este foarte bogat în acid linoleic. Impiedică întărirea sebumului și înfundarea porilor.

Cum se obtine uleiul din seminte de cactus

Cactusul face flori galbene și roz foarte frumoase primăvara. Fructele se recolteaza de la sfârșitul lunii iulie până în septembrie daca sunt de culoare verde și roșiatic-violet. Mai iantai, semințele negre sunt extrase din fructe. Apoi sunt uscate. In cele din urma sint presate la rece. Se obtine un ulei natural, organic fara nici-un fel de aditivi. Din 1000 de kilograme de fructe se obtin aproximativ 30 de kilograme de semințe. Este cantitatea necesară pentru a se produce un singur litru din acest ulei cu proprietati excelente pentru piele.

Cum se utilizeaza

Uleiul din semințe de cactus poate fi aplicat cu ușurință pe pielea uscată dupa spalare. Puneți o picătură sau două pe palma mâinii sau pe vârful degetelor și masați ușor în locurile care necesită tratament. Uleiul va lăsa pielea moale și netedă. Pentru utilizare pe zonele faciale o dată pe zi, de preferință noaptea, în special în jurul ochilor, buzelor și zonelor cu linii fine sau riduri. Momentul ideal pentru a-l aplica este noaptea, înainte de culcare, pentru a permite uleiului să funcționeze în timpul somnului.

Pentru ca fața să fie tratată în mod profesional, sunt suficiente 3 până la 6 picături de produs. Trebuiesc evitate tratamentele in exces. Există sticle cu pipetă de 15 ml care conțin o cantitate mai mare de ulei si, prin urmare, ar trebui să dureze mai mult. Uleiul de semințe de cactus poate fi aplicat cu ușurință pe pielea uscată si curatata in prealabil. Puneți o picătură sau două pe palma mâinii sau pe vârful degetelor și masați ușor în locurile care necesită tratament. Uleiul va lăsa pielea moale și netedă. Utilizare pe zonele faciale se face o dată pe zi. De preferință seara inainte de culcare.